Eternal Future

Afsluitende aankoop 2014

IMG-20141231-WA0000-1Al een tijdje dacht ik erover na. In mijn linkeroor heb ik sinds eind februari 2014 een helix piercing. Mijn normale oorbelgaatjes had ik al meerdere jaren. Maar sinds mijn piercing wilde ik eigenlijk ook wel graag tweede gaatjes erbij. Van mijn stage had ik een VVV bon gekregen tijdens kerst. Ik zag dat je die ook uit kon geven bij de Lucardi. Op oudjaarsdag zei mijn moeder dat ze naar het winkelcentrum ging fietsen. Spontaan zei ik dat ik mee ging. Ik ging mijn tweede gaatjes laten zetten! Het was wat gepriegel om hem op een mooie plek te krijgen. Het zag er eerst uit of hij bij het ene oor hoger zat dan bij het andere oor. Uiteindelijk ben ik zelf een stipje gaan zetten en mijn moeder keurde de plek ook goed (al vond ze nog een gaatje niet helemaal geweldig haha). Hier schieten was even wat minder, dat prikte toch nog behoorlijk. Het was wel beter dan mijn piercing, dus dat viel gelukkig mee. Ik ben in ieder geval blij met het eindresultaat. (Wie weet ooit een derde gaatje? Al zou dat wel mijn laatste gaatje zijn hoor!)

Weer volop aan de bak

IMG_20150106_220648De kerstvakantie ging enorm snel voorbij en zo ben ik al anderhalve week verder. Ik heb in die tijd zeker niet stilgezeten. Na de kerstvakantie ben ik weer begonnen met karate! Drie jaar geleden was ik gestopt, maar nu ga ik er weer iedere dinsdagavond tegenaan! Ik heb het acht jaar gedaan, dus ik kon het vroeger redelijk goed. Mijn technieken moeten wel een beetje worden opgepoetst, maar het viel me alles mee. Ik dacht dat ik achter de rest enorm zou aanlopen (zelfs achter mensen die een lagere band hebben dan ik), maar dat viel hartstikke mee. Het meeste kan ik gewoon normaal mee doen en de rest pak ik gewoon weer op. Natuurlijk is niet alles meer zoals vroeger (lees: drie dagen spierpijn), maar het was wel zo leuk als vroeger! De meeste mensen ken ik ook nog. Dat ik het enige meisje daar ben vind ik helemaal niet erg. Op school zitten er maar twee jongens in mijn jaar dus mannen om mee heen is wel eens leuk voor de afwisseling. Maar echt, wat heb ik het naar mijn zin gehad! Dan denken we er even niet aan dat ik een trap maakte terwijl iemand zijn knie omhoog trok de eerste keer (lees: twee dagen mank gelopen). Gisteren kwam iemand anders weer waar ik ook lang samen mee heb getraind en we hebben heerlijk grappen kunnen maken. Met iedereen grappen maken overigens. Ik ben zo blij dat ik terug ben gegaan! Na afloop gingen we gisteren nog voetballen. Uiteindelijk maakte ik het winnende doelpunt. Helaas ging dat niet helemaal goed met mijn teen. Nare verhalen over een gescheurde nagel die ik de wereld zal besparen. Maar met verbanddoos en al hebben we weer leuke grappen kunnen maken. Wat is leven toch leuk zo!

Love to read

2014-12-09 18.06.50Zoals bij de Boekenfestijn foto te zien was, had ik heel wat boeken gekocht. Al die boeken zijn nog lang niet uit (daar heb ik er inmiddels wel al vijf van uit). Maar daar was ook te zien dat ik drie delen van de Vampire Diaries had gekocht. Dit waren niet de eerste delen, maar dit loste ik op door de andere delen gewoon op amazon.de te bestellen. Begin december kreeg ik eindelijk de boeken binnen. Ik had vijf boeken besteld. Eigenlijk zijn het er zeven, want deel 1&2 en deel 3&4 zijn gebundeld. De foto is een beetje bewogen, maar agh, daar kwam ik net pas achter terwijl de foto dus al een tijd gelden is gemaakt. Ik had al gehoord dat de boeken totaal anders zijn dan de serie, maar wauw. Het is echt totaal anders dan de serie. Zelfs de haarkleur van de hoofdpersoon is anders. Maar ondanks dat het een heel ander verhaal is, is het verhaal niet minder leuk. Ik ben nog geen maand bezig met de boeken en ik heb de eerste twee boeken (dus tot en met deel 4) al uit. Ik ben nu alweer geneigd om de andere delen die ik nog niet heb te kopen. Misschien moet ik eerst maar eens de andere boeken uitlezen die ik nog heb liggen. Niet dat het opvalt dat ik lezen leuk vind, maar ik vind lezen leuk!

I love Christmas

Vorig jaar was mijn kerst niet zo leuk. Ik zou eigenlijk 3 jaar samen met mijn ex zijn, maar zoals het woordje ex aangeeft: hij maakte het uit. Vijf weken voordat we dus 3 jaar samen zouden zijn. Nee, geen leuke kerst voor mij in 2013. Gelukkig is 2014 helemaal anders. Met mijn huidige vriend heb ik alles behalve problemen mee. Het klinkt overdreven, maar onze relatie lijkt perfect te zijn. Maar daar wilde ik het niet over hebben. Kerst, daar wilde ik het over hebben. De zaterdag voor kerst had ik met het gezin van mijn vriend een pre-kerstdiner in een restaurant waar ze vaker komen. Hartstikke leuk en gezellig, maar bij de kerstdagen begon de gezelligheid pas echt. Voor kerst had ik nepnagels opgeplakt. Ik draag dat normaal nooit. Met werk mag dat natuurlijk niet en ik vind het best onhandige dingen. Bij kerstavond waren al twee nagels eraf gegaan en de lijm lag thuis. Daarna nam ik dus steeds de lijm overal mee naar toe. Kerstavond brachten mijn vriend en ik door bij mijn opa met mijn oom, tante, nicht en moeder van mijn oom door. Heel veel kunnen lachen en lekker Chinees gegeten (want ja, dat doe je bij opa’s en oma’s). Ik vertelde mijn oom dat ik terug naar karate wilde gaan (hij is namelijk de trainer op dinsdagavond). Hij zei dat ze het voor de vakantie nog over mij hadden. Ze waren strek oefeningen aan het doen en ze zeiden nog dat zijn nicht dat zo goed kon. Er zijn geen meisjes over die nog iedere week komen, maar hij zei dat er nog veel bekenden waren en dat ze het leuk zullen vinden als ik terug kom. Nu heb ik nog meer zin om te gaan!

collage_20141229214549608Eerste kerstdag was bij mijn ouders thuis met mijn opa en oma erbij. Ik had een stroofwafeltaart gemaakt. Smaakte prima, was alleen vreselijk om te snijden. Hij viel namelijk meteen uit elkaar. Ik vond het wel leuk om weer eens een keer een taart te maken. ‘s Avonds gingen we met z’n allen fonduen wat erg gezellig was. Mijn opa en oma wonen in Wassenaar dus gingen ze weer op tijd weg, omdat mijn opa nog een stukje moet rijden en dat liever niet al te laat doet. Dus daarna gingen mijn vriend en ik naar zijn huis toe. Daar waren zijn moeder en zusje aan het Wii’en dus daar deden wij gezellig aan mee.

Tweede kerstdag was bij hem thuis met zijn opa en oma en oma. Dit deden we dus ook met cadeautjes en zijn moeder had een 8 gangen menu gemaakt. Ik hielp met de voorbereidingen voor het eten samen met zijn zujsje. Toen alle gasten er waren en we koffie en thee hadden gedronken gingen we de cadeautjes uitpakken. Ik had samen met mijn vriend cadeautjes gekocht en volgens mij waren ze er wel blij mee. Voor zijn zusje hebben we een boek gekocht. Een flessenopener en een fles wijn voor zijn vader. En tot slot chocolaatjes en een lippenstift voor zijn moeder. Heb heel veel lieve en leuke cadeaus gekregen. Van zijn zusje kreeg ik een toilettas met een tandenborstel, borstel, wattenschijfjes en make-up remover. Hartstikke handig, want nu hoef ik niets meer van thuis steeds mee te nemen, maar heb ik al die spullen gewoon daar te staan.Van zijn oma kreeg ik geld zodat ik zelf iets kon kopen. Ook kreeg ik twee flessen met schuimspul voor onder de douche, omdat dit nog van Sinterklaas was zei ze (ze kon toen er namelijk niet bij zijn). Van zijn opa en oma kreeg ik een cadeaukaart van de Ici Paris. Van zijn ouders kreeg ik zo’n reistasje met lege flesjes die je zelf kan vullen en een fashioncheque. Tot slot zou ik nog een cadeautje krijgen van mijn vriend, maar die was niet binnen gekomen. Ik wilde graag een sieraad van hem hebben, zodat ik altijd iets van hem bij me kan dragen. Dus volgens mij wordt het een ketting (aangezien niemand mijn ringmaat, inclusief ikzelf, weet). Dat is dus nog eventjes afwachten, ben wel heel erg benieuwd! Daarna gingen we eten met enorm veel voedsel haha. Het was allemaal erg lekker. Ik vind vis niet echt lekker dus het was fijn dat zijn moeder daar rekening mee heeft gehouden. Toen zij zalm aten, kreeg ik carpaccio. Dat vind ik toevallig heel lekker dus dat kwam mooi uit. Na zo’n drukke dag gingen we voldaan slapen en zo is mijn kerst alweer voorbij gevlogen. Wat was het een enorm mooie kerst!

Happy New Year!

Goed, ik zit dit natuurlijk niet om middernacht te typen. Maar dat maakt het niet minder gemeend. Ik zit nu bij mijn vriend feest te vieren, maar straks gaan we naar een groot feest toe. Daar gaan we door heel de wereld Nieuwjaar vieren. Ieder uur proosten we voor een andere tijdszone. Dus bij deze: een heel gelukkig en gezond 2015!

ny2015

Foto: weheartit.com