Eternal Future

Overig

Zombies all over the place

2014-10-08 21.00.34
Sinds ik the Walking Dead heb gekeken ben ik verslaafd aan zombie verhalen. Ik ben ook helemaal up to date met the Walking Dead. Naast de tv serie kon ik ook niet achterblijven met het spel dus heb ik afgelopen weken seizoen 2 van het spel gespeeld. Ik vind dit zo’n geweldig spel om te spelen! Je moet zelf keuzes maken en die keuzes bepalen hoe het spel verder loopt. Zo kan je einde dus anders zijn dan iemand die het spel ook speelt. Seizoen 2 gaat dan ook verder met de keuzes die je in seizoen 1 hebt gemaakt. Dit is allemaal zo tof gedaan! Ben nu al heel benieuwd naar seizoen 3. Maar daar moet ik toch nog even op wachten.

Naast series, films (zoals the dawn of the dead) en games vind ik het ook leuk om boeken te lezen. Zo heb ik op het boekenfestijn het boek the Twelve van Justin Cronin gekocht. Toen ik thuis was, kwam ik erachter dat het een deel 2 was van een triologie. Op amazon.de heb ik deel 1 (the Passage) besteld en ben toen gaan lezen. Inmiddels heb ik deel 2 uit en wacht ik tot deel 3 verschijnt. Vind het heerlijk om zulke boeken te lezen. Moest in het boek wel denken aan een meisje die in het spel zit van the Walking Dead, maar dat is wel grappig vind ik zelf. In ieder geval een hoeratje voor de zombies! Dat ik er nog veel plezier uit kan halen. Wacht nu al met smart op de nieuwe aflevering van the Walking Dead!

Water

Je hebt vast vaker gehoord dat je 2 liter water op een dag moet drinken. Meestal let ik er niet op en daardoor drink ik vaak te weinig. Zaterdag tijdens het stappen was het hartstikke druk in Breda. Ik kreeg het binnen heel benauwd. Het leek wel alsof mijn keel dichtgeknepen zat. Ik ben toen naar buiten gegaan en heb daar wat gedronken. Toen ging het meteen een stuk beter. Ik had die dag gewoon veel te weinig gedronken.

features-drinkWat te doen nu? Ik heb nu een app gedownload die me motiveert om genoeg te drinken. Iedere keer als ik drink dan moet ik een plantje water geven op de app. De app berekent aan de hand van je gewicht en of je veel of weinig beweegt hoeveel je moet drinken. Als je genoeg water iedere dag drinkt (en dus je plant genoeg water geeft) dan groeit je plant. Als hij volgroeid is kan je een nieuwe aanmaken en je hebt ook meerdere keuzes qua plantjes. Als je niet genoeg drinkt, dan gaat hij dood. Dat is natuurlijk niet wat ik wil dus ik probeer iedere dag te drinken. Cheaten is ook een optie, maar dat is toch helemaal niet leuk dus ik probeer het eerlijk te houden. Inmiddels is mijn plantje al zo groot en ik ben heel benieuwd wat hij hierna gaat worden! Stiekem ben ik ook wel benieuwd naar de andere plantjes die ik heb gedownload. Dus ik blijf wel voorlopig goed drinken!