Eternal Future

Monthly Archive: September 2012

Na een lange, lange, lange break…

Na een super lange break ben ik toch maar weer eens terug gekomen om te bloggen. En dit wel voor de tweede keer vandaag. Natuurlijk maak ik een fout en doet heel wordpress het niet meer waardoor ik hem opnieuw moest installeren. Ik was bezig met alles naar wordpress over zetten, maar nu zijn de pagina’s die ik erop heb gezet weg. Moet zeggen dat ik er wel van baal, want het kostte redelijk wat werk. Sommige dingen wilden niet meewerken en moest ik tientallen keren aanpassen. Maar goed, het is niet anders.

Ik wil vanaf nu alles op wordpress hebben, zodat ik niet het eeuwige gedoe met HTML heb. Ik vind dat overigens niet zo erg, maar het kost gewoon veel tijd. Als tweedejaars student op de hogeschool en universiteit heb ik daar nu eenmaal geen tijd meer voor. Ik merk ook dat er steeds minder bloggers overblijven. Iedereen krijgt het volgens mij gewoon drukker. Ik weet helemaal niemand meer op te noemen die ik ken en nog blogt.

Ik heb nu ook instagram op m’n mobiel en ik wil daar ook wat meer gebruik van maken om foto’s in m’n blogjes te doen. Daarnaast heb ik een wordpress app op m’n mobiel gezet. Kan ik ook in de trein bloggen, ideaal! Ik hoop dat ik weer wat activiteit hier krijg, zoals vroeger. Niet dat er honderden mensen over mijn blogvloer kwamen, maar toch wel dat ik een reactie op m’n blog kreeg, dat vond ik altijd heel leuk. Hopelijk kan ik dat weer een beetje op gang brengen!