Eternal Future

Monthly Archive: November 2013

The end.

Niet het einde van mijn blog, maar het einde van iets wat voor mij veel erger is. Na 34 maanden heeft mijn (ex)vriend het uitgemaakt. Ik vind het vreselijk om nu te moeten realiseren dat ik hem niet meer mijn vriend kan noemen, maar alleen nog maar mijn ex. Hij was mijn eerste vriend en ik ben hem nu compleet kwijt. Hij hield al een maand niet meer van me. Verliefdheid is niet overgegaan in houden van. Hij wilde graag nog vrienden zijn uiteindelijk, maar aangezien mijn gevoelens niet zijn veranderd na 34 maanden, kan ik hem nu niet meer aankijken zonder pijn te voelen. Hij toonde veel begrip. Maar dit maakt het voor mij veel erger. Hij bleef degene waar ik zoveel van hou. Nu is hij helemaal uit mijn leven en ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan. Hij was voor mij alles wat ik had en dat ben ik nu kwijt. Ik kan het ook niet begrijpen. Waarom? Waarom houdt hij niet van me nadat ik 34 maanden lang zo mijn best heb gedaan, zoveel van hem heb gehouden. Ik kan er gewoon niet mee om gaan. Hem haten kan ik niet, wat het verwerkingsproces misschien makkelijker had gehad, want hij bleef degene waar ik verliefd op ben geworden. Ik weet niet wat ik nu moet. Ik weet niet hoe ik het moet verwerken. Ik mis hem zo erg.

anime-breakup-14

Gebroken.

Normaal gesproken laat ik dit niet zomaar op mijn blog komen, omdat het persoonlijk is. Maar ik wil dat ik het van mij af schrijf. Dat iemand in de wereld het hoort, want degene waarvan ik wil dat hij het hoort, die kan ik het niet vertellen. Ik voel me gebroken. Dinsdag vertelde mijn vriend dat hij een break wilde hebben. Ik heb hem sindsdien ook niet gesproken meer. Ik kan er niet mee om gaan. Ik weet niet hoe ik er mee om moet kunnen gaan. Er is zoveel dat ik nu nog wil zeggen. Op dit moment heb ik hem nodig, maar ik kan niets tegen hem zeggen. Mijn opa ligt sinds gisteren in het ziekenhuis, omdat hij een lichte hartinfarct heeft gehad. Hij moet nu dus ook gedotterd worden. Toen de vorige keer mijn andere opa een hartinfarct had was mijn vriend de eerste die ik belde. Nu kan het niet, maar ik heb hem echt nodig. Ik stort van ellende in elkaar.

Ik weet niet hoe lang de break zal duren, maar ik denk dat als de break over is dat het dan helemaal over zal zijn. Eigenlijk zie ik het niet meer gebeuren dat hij er nog echt voor wil gaan. De hele tijd was ik degene die voor de relatie wilde gaan, maar hij zei alleen maar twijfelachtige woorden.

25 random vragen #2

De tweede keer random vragen. Ik heb het weer eens druk met school dus om toch even kort iets te doen: 25 vragen!

1. Do you have any pets ?
Nee, mijn vader is allergisch voor haren van dieren dus wij kunnen ook geen honden of katten thuis hebben. We hebben goudvissen in de tuin vroeger gehad, maar di zag je nooit en op ene gegeven moment leefden ze niet meer.

2. Name three things that are physically close to you:
Afstandbediening, mijn samenvattingen voor een tentamen en mijn laptop.

3. What’s the weather like right now ?
Het hagelde en regende net nog, maar nu schijnt de zon gelukkig weer! Volgens mijn mobiel is het 9 graden.

4. Do you drive ? If so, have you crashed?
Ik heb bijna twee jaar ijn rijbewijs. Ik rij niet heel veel, maar ik heb zelf nog niet een ongeluk veroorzaakt. Ik heb twee weken wel een auto-ongeluk gehad waarbij ik op de passagiersstoel zat.

5. What time did you wake up this morning ?
Om 11 uur ongeveer. Het viel me nog mee, want ik was tot half 3 ‘s nachts bij een vriendin. Ze woont nu opzichzelf dus ze hield gezellig een housewarming voor onze vriendengroep van de middelbare school.

6. When was the last time you showered ?
Gisteren aan het einde van de middag.

7. What was the last movie that you saw ?
Escape plan in de bioscoop. Was een erg leuke film!

8. What does you last text message say?
De vriendin waarbij ik gisteren was zei: ‘Ja ik ook!’ als reactie op iemand die zei dat hij het gezellig vond om iedereen weer eens te zien.

9. What is your ringtone ?
Ik heb eigenlijk nooit mijn mobiel op geluid staan, maar als hij wel op geluid staat dan hoor ik According to you van Orianthi als ik word gebeld. Als ik een whapsapp krijg of sms dan hoor ik de instrumentale versie van Myself van Changin’ My Life.

10. Have you ever been to a different country? I
Ik ben in Luxemburg, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slowakije en het eiland Tenerife geweest.

11. Do you like sushi?
Ik hou helaas niet van vis, maar sushi met komkommer of ei vind ik wel heel lekker!

12. Where do you buy your groceries?
Mijn moeder doet boodschappen, omdat ik gewoon thuis woon. Meestal gaat ze naar de Albert Heijn of de Jumbo.

13. Have you ever taken any medication to help you fall asleep faster?
Nee.

14. How many siblings do you have ?
Ik heb één broertje. Hij is maar 1 jaartje jonger, maar ik noem hem nog steeds mijn broertje.

15. Do you have a desktop computer or a laptop?
Beide! (Geluksvogel!)

16. How old will you be turning on your next birthday?
Dan word ik 21!

17. Do you wear contacts or glasses ?
Ik heb beide, maar ik draag voornamelijk lenzen. ‘s Ochtends draag ik wel eens mijn bril en als ik echt een dag niets wil doen ook haha.

18. Do you colour your hair ?
Nee! Ik zou het graag donkerrood willen hebben een keer, maar dat vind ik niet helemaal basisschool geschikt en ik wil ook geen uitgroei dus dan moet je het continu verven. Daar heb ik ook niet veel zin in!

19. Tell me something you are planing to do today:
Ik ga nog meer leren voor mijn tentamen.

20. When was the last time you cried?
Dinsdag, omdat ik niet het gevoel had dat mijn ouders me steunden en ik ergens heel erg mee zat.

21. What is your perfect pizza topping?
Salami!

22. Which do you prefer, hamburger or cheeseburger ?
Bij de Mc Donalds heb ik liever een hamburger, maar als ik ze thuis eet dan doe ik een cheesburger in de magnetron (van die kant en klaar cheesburgers).

23. Have you ever had an all-nighter ?
Nee, daar ben ik ook helemaal niet geschikt voor!

24. What is your eye colour ?
Blauw!

25. Can you taste the difference between Pepsi and Coke?
Ik denk eigenlijk van wel! Ik heb altijd het idee dat Pepsi anders is als ik dat drink.

Bron

Wat me bezig houdt…

Simpel gezegd: school. School vergt weer veel tijd. Vandaag was de deadline van een opdracht. Ik heb hem gewoon netjes gisteravond ingeleverd. Vrij weinig snapte ik er van, maar ik hoop dat het redelijk is gelukt. Wel had ik een opmerking over de opdracht. Bij de suggesties stond dat je bij college 12 kon kijken voor een schema. Maandag krijgen we college 12, dus 3 dagen na de deadline. Oh universiteit, let alsjeblieft een keer op! Dit zijn van die domme dingen waarvan ik denk: ‘Ik snap dat de opdrachten opnieuw worden gebruikt ieder jaar, maar kijk er dan op z’n minst eventjes naar!’

Dat zit er in ieder geval op, ik ga nu gewoon lekker weekend vieren!