Eternal Future

Love to read

2014-12-09 18.06.50Zoals bij de Boekenfestijn foto te zien was, had ik heel wat boeken gekocht. Al die boeken zijn nog lang niet uit (daar heb ik er inmiddels wel al vijf van uit). Maar daar was ook te zien dat ik drie delen van de Vampire Diaries had gekocht. Dit waren niet de eerste delen, maar dit loste ik op door de andere delen gewoon op amazon.de te bestellen. Begin december kreeg ik eindelijk de boeken binnen. Ik had vijf boeken besteld. Eigenlijk zijn het er zeven, want deel 1&2 en deel 3&4 zijn gebundeld. De foto is een beetje bewogen, maar agh, daar kwam ik net pas achter terwijl de foto dus al een tijd gelden is gemaakt. Ik had al gehoord dat de boeken totaal anders zijn dan de serie, maar wauw. Het is echt totaal anders dan de serie. Zelfs de haarkleur van de hoofdpersoon is anders. Maar ondanks dat het een heel ander verhaal is, is het verhaal niet minder leuk. Ik ben nog geen maand bezig met de boeken en ik heb de eerste twee boeken (dus tot en met deel 4) al uit. Ik ben nu alweer geneigd om de andere delen die ik nog niet heb te kopen. Misschien moet ik eerst maar eens de andere boeken uitlezen die ik nog heb liggen. Niet dat het opvalt dat ik lezen leuk vind, maar ik vind lezen leuk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *