Eternal Future

Weer volop aan de bak

IMG_20150106_220648De kerstvakantie ging enorm snel voorbij en zo ben ik al anderhalve week verder. Ik heb in die tijd zeker niet stilgezeten. Na de kerstvakantie ben ik weer begonnen met karate! Drie jaar geleden was ik gestopt, maar nu ga ik er weer iedere dinsdagavond tegenaan! Ik heb het acht jaar gedaan, dus ik kon het vroeger redelijk goed. Mijn technieken moeten wel een beetje worden opgepoetst, maar het viel me alles mee. Ik dacht dat ik achter de rest enorm zou aanlopen (zelfs achter mensen die een lagere band hebben dan ik), maar dat viel hartstikke mee. Het meeste kan ik gewoon normaal mee doen en de rest pak ik gewoon weer op. Natuurlijk is niet alles meer zoals vroeger (lees: drie dagen spierpijn), maar het was wel zo leuk als vroeger! De meeste mensen ken ik ook nog. Dat ik het enige meisje daar ben vind ik helemaal niet erg. Op school zitten er maar twee jongens in mijn jaar dus mannen om mee heen is wel eens leuk voor de afwisseling. Maar echt, wat heb ik het naar mijn zin gehad! Dan denken we er even niet aan dat ik een trap maakte terwijl iemand zijn knie omhoog trok de eerste keer (lees: twee dagen mank gelopen). Gisteren kwam iemand anders weer waar ik ook lang samen mee heb getraind en we hebben heerlijk grappen kunnen maken. Met iedereen grappen maken overigens. Ik ben zo blij dat ik terug ben gegaan! Na afloop gingen we gisteren nog voetballen. Uiteindelijk maakte ik het winnende doelpunt. Helaas ging dat niet helemaal goed met mijn teen. Nare verhalen over een gescheurde nagel die ik de wereld zal besparen. Maar met verbanddoos en al hebben we weer leuke grappen kunnen maken. Wat is leven toch leuk zo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *