Eternal Future

Afsluitende aankoop 2014

IMG-20141231-WA0000-1Al een tijdje dacht ik erover na. In mijn linkeroor heb ik sinds eind februari 2014 een helix piercing. Mijn normale oorbelgaatjes had ik al meerdere jaren. Maar sinds mijn piercing wilde ik eigenlijk ook wel graag tweede gaatjes erbij. Van mijn stage had ik een VVV bon gekregen tijdens kerst. Ik zag dat je die ook uit kon geven bij de Lucardi. Op oudjaarsdag zei mijn moeder dat ze naar het winkelcentrum ging fietsen. Spontaan zei ik dat ik mee ging. Ik ging mijn tweede gaatjes laten zetten! Het was wat gepriegel om hem op een mooie plek te krijgen. Het zag er eerst uit of hij bij het ene oor hoger zat dan bij het andere oor. Uiteindelijk ben ik zelf een stipje gaan zetten en mijn moeder keurde de plek ook goed (al vond ze nog een gaatje niet helemaal geweldig haha). Hier schieten was even wat minder, dat prikte toch nog behoorlijk. Het was wel beter dan mijn piercing, dus dat viel gelukkig mee. Ik ben in ieder geval blij met het eindresultaat. (Wie weet ooit een derde gaatje? Al zou dat wel mijn laatste gaatje zijn hoor!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *