Eternal Future

About

Hallo! Mijn naam is Amanda en ik ben eigenaresse van Eternal Future! Ondertussen ben ik 21 jaar en volg het derde jaar Academische Pabo in Leiden. Dat is een combinatie tussen de Pabo (hogeschool Leiden) en Pedagogische Wetenschappen (universiteit Leiden). Vroeger wilde ik altijd juf worden, maar nu ik een VWO diploma op zak heb, wilde ik daar toch wat meer mee doen dan alleen HBO volgen. Deze keuze was voor mij dus ideaal! Ik krijg uiteindelijk ook twee diploma’s als ik vier jaar lang heb gestudeerd. Als ik de opleiding heb afgerond, ben ik van plan om een master te halen op de universiteit. Ik moet wel anderhalf uur reizen om in Leiden te komen, maar ik woon nog steeds bij mijn ouders en broertje en ben nog niet van plan om op kamers te gaan.

Naast dat ik studeer heb ik natuurlijk ook hobby’s. De standaard hobby’s, zoals winkelen en met vrienden en het vriendje afspreken, vind ik natuurlijk ook heel leuk. Maar daarnaast heb ik ook wat ‘apartere’ hobby’s. Ik kijk namelijk graag naar anime (Japanse animatie) en lees manga’s (Japanse strips). Doordat ik anime keek, ging ik ook meer naar Japanse muziek luisteren en zo uiteindelijk naar K-Pop (Koreaanse pop). Mijn iTunes bibliotheek is daarom ook voornamelijk met K-Pop gevuld, maar ook de topt 40 vind ik leuk om te luisteren. Hier rechts staat ook een plaatje van mijn favoriete manga/anime.

Acht jaar lang heb ik een sport geoefend, maar door school ben ik hiermee gestopt. Ik heb acht jaar lang karate gedaan en heb een blauwe band nog in de kast liggen. Stiekem ben ik daar wel een beetje trots op, want daar heb ik hard voor gewerkt!

Heel erg muzikaal ben ik niet, maar ik heb wel een gitaar en keyboard in huis waar ik soms mee oefen. Ik heb dus nog nooit les gekregen, maar probeer het mezelf toch aan te leren. Verder vind ik het leuk om te tekenen en te schrijven. Hier heb ik jammer genoeg niet veel tijd meer voor.

Is er nog iets wat je wilt weten? Vraag het gerust!

4 Comments

 1. Arnela

  Hi! Ik ben een meid van 22, genaamd Arnela! (^o^) Ik zag toevallig op een paar foto’s dat je als Yuuko gecosplayed was voor Abunai! 2014. Een vriend van mij is eigenaar van NoZLan photobooth. Toen ik je cosplay zag, ging ik meteen even research doen! XP En heb je kunnen vinden! Ik vroeg me af aangezien je de anime kent, ken je ook toevallig AKB48? Nog even tussendoor, je cosplay was superrr cute! Ik vind je poses ook echt goed! Like a real idol! lt;3

  Greetings~! (*^o^*)

  Reply
  1. Amanda (Post author)

   Hoi Arnela! Je hebt helaas dan de verkeerde voor je haha. Er was nog een Yuuko (van de groep die mee deed aan de cosplay compo) en ik ben namelijk niet in de photobooth geweest. Ik had geen pruik op en de andere Yuuko wel. Zag er dus ook niet 100% als Yuuko uit, omdat mijn haar wat langer is en mijn haar niet geschikt was voor een staart aan de zijkant haha. Maar ik ken AKB48 ook 🙂 Heb ze de laatste tijd niet echt gevolgd, maar ik heb wel wat nummers van ze!

   Reply
   1. Arnela

    Wat stom van mij! SORRY!!! XD;
    Je zag er vast ook leuk uit toen! Ik vroeg me af… Heb je misschien Facebook of Twitter? Ik leer graag nieuwe mensen kennen met soortgelijke interesses, vandaar deze spontane vraag. (*^o^*)

    Reply
    1. Amanda (Post author)

     Haha maakt niet uit, kon jij ook niet weten! Ik heb geen Twitter, maar mijn Facebook geef ik niet zomaar aan iedereen weg. Maar als je wilt kan je wel mailen naar amanda@eternal-future.net om over dingen te praten, dat vind ik niet erg en juist leuk 🙂

     Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *