Eternal Future

Site

De geschiedenis van Eternal Future:

Heaven Dreams:

Bestaat sinds 8 februari 2008.

Amanda.standmyground.org:

Op 30 2008 maart is heaven dreams verhuisd naar amanda.standmyground.org

Eternal Future:

Op 9 mei 2008 kocht ik mijn eigen domein genaamd Eternal Future.

Het maken van site’s begon in 2007. Een vriendin maakte een site voor me aan op lycos maar ik begreep er niets van en kon niks uploaden. Heel snel daarna ben ik ermee gestopt.
Even later begon ik een site op freewebs zonder html. Ik noemde mijn site mmppp-amandachan. De eerte Japanse anime die ik had gekeken is Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch. Vandaar dat ik mijn site daarnaar had vernoemd. Dit was tevens de content van mijn site
Toen wilde ik een stapje verder gaan em ging ik over naar html. Een vriendin maakte de codes en de layout en zo kon ik verder gaan zonder zelf kennis van html te hebben. Ik noemde de site eerst amandachan-mmppp, maar daarna noemde ik het falling-melody.

Ik wilde een half jaar later meer anime doen, omdat ik niet alleen meer naar Mermaid Melody keek maar ook naar andere series. Daarom maakte ik een nieuwe site aan: falling-anime. Maar uiteindelijk vond ik het niet meer zo leuk om een site over anime te maken waardoor ik er mee stopte.
Ik zag ooit een aantal blogs en die zagen er allemaal echt heel leuk uit! In eerste instantie dacht ik dat ik beter geen blog kon maken omdat ik er niet veel aan zou doen. Maar de gedachte bleef hangen en ik wilde toch een blog maken. Ik wilde graag mijn verhaal aan iedereen kwijt over wat me iedere dag was overkomen.
Dus ging ik er ’s avonds (8 februari 2008) nog eens over nadenken. Als eerste dacht ik wat voor naam ik zou kunnen gebruiken. Ik begon iets met dreams. Eerst had ik ‘dreams of a girl’ verzonnen. Ik vond het een leuke naam maar veels te lang. Daarna dacht ik na over ‘girly dreams’. Maar die vond ik eigenlijk niet echt leuk. Toch wilde ik iets met dreams doen dus kwam ik uiteindelijk op ‘Heaven Dreams’ uit en ik maakte een freewebs account aan en een nieuwe 6x.to account. Ik maakte daarnaast een layout. Na veel dingen te hebben geprobeerd is het eindelijk wel redelijk gelukt. En toen leefde Heaven Dreams!
Op een dag ontmoette ik Alice van standmyground.org en zij wilde mij wel hosten! Heaven-Dreams verhuide en kreeg een nieuwe URL: amanda.standmyground.org!
Maar dat was nog niet alles! Ik vroeg aan mijn ouders of ik een eigen domein mocht. En het mocht nog ook! Op 9 mei 2008 kocht ik mijn domein en toen ontstond Eternal Future!
Ik wilde eigenlijk ‘Eternal Snow’ of ‘New Future’. Dat zijn liedjes van Full Moon Wo Sagashite (de anime die ik super vind), maar omdat die namen niet meer beschikbaar waren heb ik ze gecombineerd. Toen kreeg ik Eternal Future – Eeuwige Toekomst- en dat vond ik wel een leuke naam! 10 mei was het zover, ik kon mijn domein eingelijk open!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *